Over de gym

Een kwaliteits
gym op een
unieke locatie.

Welkom bij Sluis Gym, waar we een uitgebreide fitnesservaring bieden die verder gaat dan alleen training. Ontdek onze state-of-the-art Technogym-apparatuur, ontworpen om je fitnessdoelen te bereiken met de nieuwste technologieën.

Ons gevarieerde aanbod aan groepslessen, waaronder HIIT Strength, HIIT Miles, Yoga, Booty Power, Body Power, Breathwork en Pilates, zorgt ervoor dat er voor elk fitnessniveau en voorkeur iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar kracht, cardio of ontspanning, Sluis Gym heeft het allemaal.

Voor een meer persoonlijke benadering bieden we ook personal training, waar gecertificeerde trainers klaarstaan om je te begeleiden naar jouw specifieke doelen. Onze focus ligt op persoonlijke aandacht, kwaliteit en service om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je training en jezelf haalt.

Bij Sluis Gym gaan we verder dan alleen fitness. Geniet van het gemak met onze handdoekenservice en maak gratis gebruik van de sauna voor ontspanning na je workout. Optionele fysiotherapie en massages zijn beschikbaar om je te ondersteunen in je herstel en welzijn.

Na je training kun je ontspannen en socializen aan onze gezellige bar, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Sluis Gym is niet alleen een sportschool; het is een plek waar fitness, ontspanning en gemeenschap samenkomen.

Ontdek de ultieme fitnesservaring bij Sluis Gym - dichtbij huis, dichtbij jezelf.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.